ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Το να μάθει κανείς μια ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία έχει πολλά οφέλη. Τα προγράμματα για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας που έχουμε σχεδιάσει για τους μαθητές μας είναι αποτέλεσμα εμπειρίας χρόνων στον χώρο  καθώς και συνεχούς αναζήτησης.

Κλείσε θέση τώρα

Ο σκοπός μας

Βασικός μας σκοπός είναι να αποκτηθεί η γνώση της ξένης Γλώσσας μέσα από μία δημιουργική, μεθοδική, αλλά κυρίως ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία δίνοντας το κίνητρο στους μαθητές να μελετήσουν και να επικοινωνήσουν μέσα από αυτή. Τα μαθήματα μας έχουν διάρκεια από 100 έως 200 διδακτικές ώρες από τρείς έως έξi ώρες ανα εβδομάδα ανάλογα το επίπεδο του κάθε μαθητή.

Μαθήματα Αγγλικών

ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Μαθήματα Γαλλικών

ΓΑΛΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Μαθήματα Γερμανικών

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Μαθήματα Ιταλικών

ΙΤΑΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα

2294 304178

Εργάσιμες: 14.00 πμ. – 22.00 μμ.
Σάββατο: 9.00 πμ. – 14.00 μμ.
Λεωφ. Μαραθώνος 145, Νέα Μάκρη 190 05

Η μεθοδολογία μας

Τα μαθήματα στους FastLearners είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ενός παιδιού ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τα ενδιαφέροντα τους.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ενθαρρύνει την συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα είτε ατομικά, είτε μέσα από ομάδες αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αποτελεσματικότητα της μαθησιακής διαδικασίας.

Πάντοτε θα επιλεχθούν οι κατάλληλες μέθοδοι ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά διδακτικά αποτελέσματα.

Οι υποστηρικτικές μας δραστηριότητες

1. State of the Art Technology: Εξοπλισμένοι με τα τελευταία μοντέλα τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, η εκμάθηση των ξένων γλωσσών γίνεται παιχνίδι! 
2. Highly qualified teachers: Το άψογα κατηρτισμένο και ενημερωμένο διδακτικό προσωπικό εξασφαλίζει το ταξίδι στη γνώση να είναι συναρπαστικό και συνάμα αποτελεσματικό.
3. Outdoor Activities: Μοναδικές εξωσχολικές δραστηριότητες αποτελούν υπέροχες αναμνήσεις στο μυαλό των μαθητών, κάνοντας την μάθηση μοναδική και διαχρονική προτεραιότητα με συναισθηματικό και νοητικό υπόβαθρο.