Οι FastLearners, ξεκίνησαν πριν 21 χρόνια και δραστηριοποιούνται σαν ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Προσφέρουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης στις ξένες γλώσσες, στην πληροφορική, στην ρομποτική αλλά και στην ολοκληρωμένη μελέτη των παιδιών δημοτικού και γυμνασίου. Οι μαθητές μας σε όλες τις ηλικίες μαθαίνουν δημιουργικά μέσα από καινοτόμες μεθόδους αλλά και πολλές ευχάριστες δραστηριότητες.
Κάθε μάθημα και κάθε εργαστήριο είναι οργανωμένο με βάση αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών και εκτελείται από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό των FastLearners.
Στο διάστημα αυτό έχουν εφοδιάσει εκατοντάδες αποφοίτους με βαθιά γνώση και δεξιότητες για να πετύχουν τους εκπαιδευτικούς  αλλά και τους επαγγελματικούς τους σκοπούς.
Αδιάψευστη πραγματικότητα οι απόφοιτοι μας εφοδιασμένοι με πτυχία Cambridge, Michigan, TIE, IELTS, TOEFL, TOEIC,  GLOBAL CERT, ACTA, ECDL.
Βασικό μέλημα μας είναι να γνωρίζουμε τις ανάγκες των παιδιών και των σπουδαστών μας και να τις προσαρμόζουμε στις εξελίξεις στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και της πληροφορικής ώστε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο.

Συνδεθείτε μαζί μας!

Μέσα στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αμεσότητα και το αίσθημα της απόλυτης υποστήριξης μέσα από τους FastLearners! Συνδεθείτε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και παρακολουθήστε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας! Παράλληλα συζητήστε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την μελέτη σας, και βρείτε λύσεις σε όποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.