Εκπαιδευτικά κέντρα FastLearners

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Στους FastLearners δεν εστιάζουμε μόνο στην διδασκαλία ξένων γλωσσών, πληροφορικής και ρομποτικής αλλά και σε μεθόδους που αποδεικνύονται πολύτιμες και χρήσιμες για παιδιά, φοιτητές, ενήλικες καθώς και για επαγγελματίες. Χρησιμοποώντας αυτές τις καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις τόσο δια ζώσης όσο και online, θα δείτε τον εαυτό σας να βελτιώνεται καθημερινά γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

επιλέξτε Fast learners

Group 35Created with Sketch.

Blended Learning!

Στους FastLearners δεν εστιάζουμε μόνο στην διδασκαλία ξένων γλωσσών, πληροφορικής και ρομποτικής αλλά και σε μεθόδους που αποδεικνύονται πολύτιμες και χρήσιμες για παιδιά, φοιτητές, ενήλικες καθώς και για επαγγελματίες.

Group 24Created with Sketch.

Τώρα πια μαθαίνω και με παιχνίδι...

Η διδασκαλία στους FastLearners γίνεται με την βοήθεια καινοτόμων μεθόδων και παιχνιδιών κάνοντας την μάθηση για τους μικρούς μας μαθητές πιο εύκολη και ευχάριστη!

Group 37Created with Sketch.

Robotics

Όσα περισσότερα ανακαλύπτουν τα παιδιά μας, τόσο περισσότερο θέλουν να μαθαίνουν. Διεγείρουμε το ενδιαφέρων των μαθητών μας με το κατάλληλο πακέτο ρομποτικής που ταιριάζει στην ηλικία τους.

Group 37Created with Sketch.

Μελέτη Aγγλικών!

Πηγαίνοντας το παιδί σας στους Fast Learners δεν θα ξανά ακούσετε η δεν θα ρωτήσετε το παιδί σας αν έχει προετοιμαστεί για τα αγγλικά του, διότι το προετοιμάζουμε εμείς αμέσως μετά την παράδοση.

Group 36Created with Sketch.

Εξεταστικό κέντρο πανεπιστημίου Cambridge!

Οι Fast Learners δυο χρόνια μετά την ίδρυση τους (από το 2005) κατάφεραν να γίνουν το μοναδικό εξεταστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Cambridge στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Μέσω και υπό την αιγίδα του HEC (Hellenic English Council) το οποίο είναι και ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ κέντρο προετοιμασίας και διεκπεραίωσης εξετάσεων Cambridge στην Ελλάδα διεξάγουμε εξετάσεις ομαλά και σε γνώριμο περιβάλλον για τα παιδιά.

Τι λένε οι γονείς και τα παιδία για εμάς

Group 26 CopyCreated with Sketch.

Τσίγκα Μαρια

Γονέας
ευχαριστούμε τους Fast Learners που κατάφεραν να διεξάγουν τις εξετάσεις στην περιοχή μας, γιατί έτσι τα παιδιά μας είναι πιο χαρούμενα, όταν πάνε να δώσουν. Καθόλου άγχος, κι εμείς γλυτώνουμε την κίνηση και το πάρκινγκ στην Αθήνα!!! .”

Καλανδρανη Μαρία

Γονέας
“Σωθήκαμε! Έχουμε τα Ελληνικά να διαβάσουμε, δεν χρειαζόμαστε πλέον να τρέχουμε και για τα Αγγλικα! Ο γιος μου είναι ενθουσιασμένος”
Group 26 CopyCreated with Sketch.
Group 26 Copy 2Created with Sketch.

Λίτσα Κατοπόδη

Γονέας
ο μικρός μου πάει με χαρά στις εξετάσεις, χωρίς άγχος κι εγώ αφήνω το παιδί να δώσει εξετάσεις και μετά απλά πηγαίνω και το παίρνω! Σε ξενοδοχείο στην Αθήνα θα έπρεπε να χάσω όλο το πρωινό! Μπράβο Fast Learners!!!.”

Το φροντιστήριο και γιατί το επέλεξα

τα νέα μας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetadipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Fastlearners – Καλοκαιρινά τμήματα προγραμματισμού 2023 με γλώσσα Python

Η Python είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού που έχει υιοθετηθεί και προσαρμοστεί σε όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τομείς, από τη χρηματοοικονομική και την ιατρική έως τα ψηφιακά παιχνίδια.

Οι στόχοι του προγράμματος μας συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του Ινστιτούτου Python, που οδηγούν σε σειρά επαγγελματικών πιστοποιήσεων στα βασικά και εξειδικευμένα θέματα της γλώσσας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!!!

Fastlearners – Καλοκαιρινά Εντατικά Τμήματα Αγγλικών 2023

Ψάχνετε να πάτε τα αγγλικά σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο; Οι FastLearners σας καλύπτουν με προσεκτικά σχεδιασμένα καινοτόμα προγράμματα εντατικών μαθημάτων αγγλικής γλώσσας που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Με χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένο παρελθόν, εγγυόμαστε ότι τα προγράμματα μας θα αναβαθμίσουν τις γλωσσικές σας δεξιότητες.

Κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας στη γλώσσα.
Αναθέστε μας να είμαστε οι σύντροφοί σας στο ταξίδι σας στα αγγλικά και ας ξεκλειδώσουμε μαζί το δυναμικό σας!

Fastlearners – Kαλοκαιρινά Tμήματα STEM 2023 με το Minecraft Education

Το καλοκαίρι έφτασε! Συμμετέχετε στα μαθήματά μας στο Minecraft για 6 εβδομάδες διασκέδασης και μάθησης.

Με πιστοποιημένους εκπαιδευτές, θα εξερευνήσετε το παιχνίδι, θα προγραμματίσετε και θα αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως εγγραφείτε σήμερα για μια εξαιρετική καλοκαιρινή εμπειρία!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας !!!

Fastlearners Ημερήσια Κρουαζιέρα σε Ύδρα Πόρο Αίγινα

Ένα ακόμα ταξίδι που μας μετέφερε σε μαγικά μέρη τελείωσε. Είμαστε γεμάτοι με αναμνήσεις και ευγνωμοσύνη για τους γονείς που μας στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε εμάς.
Οι εμπειρίες που αποκτήσαμε και οι φιλίες που δημιουργήσαμε θα μας συντροφεύουν για πάντα. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου COSMOS και τους FASTLEARNERS – SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES AND COMPUTING για την επαγγελματική τους στάση και τον άριστο χειρισμό της εκδρομής.
Με συναισθήματα νοσταλγίας και χαράς, περιμένουμε όλοι την επόμενη περιπέτεια!