Στους FastLearners διαθέτουμε  το πρόγράμμα "Σύστασης Νέων Μαθητών" απο τα οποία επωφελείστε και εσείς και ο νέος μαθητής που θα κάνει εγγραφή στο σχολείο μας.
Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε μια  μείωση των διδάκτρων κατα 10%  εσείς και οι φίλοι και γνωστοί σας τους οποίους συστήνετε.
Το πρόγραμμα "Σύστασης Νέου Μαθητή¨ σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκμάθησης μια ξένης γλώσσας στους FastLearners και σε φίλους σας και γνωστούς σας και να μειώσετε σε ένα επιπλέον ποσοστό τα ήδη προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής δίδακτρα του σχολείου μας για το πρόγραμμα σπουδών της επιλογής σας.
Η σύσταση μπορεί να γίνει απο ήδη εγγεγραμμένο μαθητή σε νέο μαθητή, είτε απο νέο μαθητή σε νέο μαθητή.
Εξαιρετικές εκπτώσεις σε Δίδακτρα ςφάπαξ ή με δόσεις!
Συντονιστείτε στα προγράμματα σπουδών του σχολείου μας εσείς και οι φίλοι σας και παράλληλα επωφεληθείτε οικονομικά μέσα απο το ειδικό πρόγραμμα "Refer a Friend".

Συνδεθείτε μαζί μας!

Μέσα στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αμεσότητα και το αίσθημα της απόλυτης υποστήριξης μέσα από τους FastLearners! Συνδεθείτε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και παρακολουθήστε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας! Παράλληλα συζητήστε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την μελέτη σας, και βρείτε λύσεις σε όποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.