ΝΕΑ

FastLearners - Project Fast Cars

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με  Lego & Scratch" θελήσαμε να μελετήσουμε τα γρήγορα αυτοκίνητα. Χρειάστηκε το κάθε παιδί να φτιάξει την δική του κατασκευή για να μπορέσουν να διαγωνιστούν. Γνωρίζαμε την διαδικασία αυτή απο παλιά μαθήματα. Τα παιδιά τα κατασκεύασαν, προγραμμάτισαν και στην συνέχεια διοργανώσαμε τους αγώνες και φυσικά όλοι ξετρελάθηκαν !!!

FastLearners - Santa and Rudolf

Τις ημέρες των χριστουγέννων στο τμήμα Wedo 2.0 τα παιδιά κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν με πρόγραμμα Scratch 2.0 το έλκυθρο του Άγιου Βασίλη που το έσερνε ο Rudolf το ελαφάκι με την κόκκινη μύτη. Στην συνέχεια το έλκυθρο με χριστουγεννιάτικα δώρα γύρισε την πίστα μας με τα σπίτια που εί χαμε κατασκευάσει και έδωσε χαρά και δώρα σε όλους!!!

FastLearners - Αυτοκίνητο

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα προσχολικής ηλικίας φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο και παρατηρήσαμε την ευθεία κίνηση. Αρχικά δώσαμε κίνηση με την βοήθεια μοχλών και στην  συνέχεια βάλαμε έναν απλό κινητήρα και το προγραμματίσαμε με γλώσσα της Lego ώστε να κινείται εμπρός και πίσω. Τα παιδιά πέρασαν ακόμη μία φορά τέλεια!!!

FastLearners - Lifting Vehicles

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα Wedo 2.0 δημοτικού μιλήσαμε σήμερα για το πώς είναι και τι κάνει ένα ανυψωτικό όχημα. Τα οχήματα αυτά τα χρησιμοποιούμε για να φορτώσουμε διάφορα βαριά αντικείμενα όπως κιβώτια που υπάρχουν σε αποθήκες, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η δύναμη που έχουν για να ανυψώνουν πράγματα καθώς και η χαμηλή τους ταχύτητα. Κατασκευάσαμε και προγραμματίσαμε λοιπόν τέτοια οχήματα και φυσικά στο τέλος φορτώσαμε και εμείς τέτοια εμπορεύματα στα δικά μας φορτηγά!!!