Στους FastLearners δεν εφησυχάζουμε ποτέ !!!

Όραμά μας η βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία, η οποία επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ποιοτικής διδασκαλίας, χρήσης νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, δημιουργικότητας και μακρόχρονης εμπειρίας.

 

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να μάθει.  Αυτό ειναι το μότο μας και με αυτο πορευόμαστε.  Προσπαθούμε με ολες τις διαθέσιμες μεθόδους να εμπνεύσουμε τους σπουδαστές μας να μάθουν.
Με την βοήθεια έγκριτων ψυχολόγων και των τελευταίων ψυχογραφικών μεθόδων και τέστ, ανακαλύπτουμε τους μαθησιακούς τύπους των σπουδαστών μας, κάνοντας την μαθηση παιχνιδάκι! 
Από το 2002 η ομαδα μας γνωστών ακαδημαϊκών και επαγγελματιών με μεράκι συστάθηκε με σκοπό την αποτελεσματική εκμάθηση ξένων γλωσσών και Η/Υ με το λιγότερο κόστος και στον μικρότερο χρόνο.
Αυτή η σχολή είναι οι FAST LEARNERS στα πιο επιτυχημένα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην Ελλάδα, βραβευμένα τόσο για τις επιτυχίες τους όσο και για τον καινοτόμο τρόπο εκμάθησης ξένων γλωσσών.
Πιστοποιημένοι με ISO 2001 TUV, οι FAST LEARNERS συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. 

 

Μαίρη Τουμπακάρη, Διευθύντρια της Σχολής
ΜΒΑ UCLA - Postgraduate designation New Product Development & IQM
MBA University of Lancaster - BSc Marketing- The American College of Greece - Deree College

 

mairhpic

Συνδεθείτε μαζί μας!

Μέσα στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αμεσότητα και το αίσθημα της απόλυτης υποστήριξης μέσα από τους FastLearners! Συνδεθείτε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και παρακολουθήστε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας! Παράλληλα συζητήστε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την μελέτη σας, και βρείτε λύσεις σε όποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.