Η Ρομποτική στους FastLearners

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο που χρησιμοποιούμε στην εκπαιδευτική διαδικασία. Παρέχει την δυνατότητα στα παιδιά μας να κατανοήσουν έννοιες Μαθηματικών, Φυσικής, Πληροφορικής με έναν ευχάριστο και απλό τρόπο.
Δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά κατασκευές χρησιμοποιώντας δομικά υλικά της LEGO και όχι μόνο. Στις κατασκευές αυτές περιέχονται διάφοροι άξονες, τροχαλίες, ρόδες και άλλα μηχανικά μέρη όπως και κινητήρες και αισθητήρες. Όλα αυτά συνδέονται με μία κεντρική μονάδα ελέγχου.
Τα παιδιά καλούνται να προγραμματίσουν μέσα απο ΑΠΛΕΣ και ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητές για την ηλικία τους γλώσσες προγραμματισμού αυτήν την κεντρική μονάδα ελέγχου. Κάθε μαθητής έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον δικό του υπολογιστή και τα τμήματα δεν ξεπερνούν τα  δέκα παιδιά.
Παρακολουθείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ωριαίο μάθημα γνωριμίας και χαρίστε στο παιδί σας τα εφόδια και τις γνώσεις που παρέχει η εκπαιδευτική ρομποτική!

FastLearners - A robotic Tractor

Σε αυτό το μάθημα στο τμήμα "Ρομποτική με  Lego & Scratch" μάθαμε για τα αυτοκινούμενα τρακτέρ.
Μάθαμε πώς μπορούν να κινηθούν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και μελετήσαμε διάφορες μεταδόσεις κίνησης με την χρήση γραναζιών.
Και σε αυτό το μάθημα περάσαμε υπέροχα !!!

FastLearners - Project Fast Cars

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με  Lego & Scratch" θελήσαμε να μελετήσουμε τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Χρειάστηκε το κάθε παιδί να φτιάξει την δική του κατασκευή για να μπορέσουν να διαγωνιστούν. Γνωρίζαμε την διαδικασία αυτή απο παλιά μαθήματα.
Τα παιδιά τα κατασκεύασαν, προγραμμάτισαν και στην συνέχεια διοργανώσαμε τους αγώνες και φυσικά όλοι ξετρελάθηκαν !!!

FastLearners - Project Σχολικό

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Εργαστήρια Ρομποτικής & Κατασκευών" φτιάξαμε ένα απλό robot και μάθαμε πως κινείται χρησιμοποιώντας τους κινητήρες του. Στην συνέχεια τους ενεργοποιήσαμε και το κάναμε να κινηθεί. Συνεχίσαμε μαθαίνωντας για ηλεκτρισμό και τις μπαταρίες που χρησιμοποιούμε.
Super Παρασκευή στους FastLearners!!!

FastLearners - Project Milo

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με Wedo" κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο ρομποτικό πακέτο Wedo 2.0 κατασκευάσαμε έναν Milo και τον στείλαμε σε αποστολή σε έναν πολύ πολύ μακρυνό πλανήτη.
Το κάθε παιδί να έφτιάξε το δικό του ρομπότ και στην συνέχεια το προγραμμάτισε με την απλή γλώσσα οπτικού προγραμματισμού της Lego.
Περάσαμε SUPER !!!

FastLearners - Project κινητήρας Lego

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με Lego & Scratch" φτιάξαμε ένα απλό robot και και μάθαμε την βασική ακολουθία λειτουργίας ενός ηλεκτροκινητήρα Lego WeDo 2.0.
Μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε!!!

FastLearners - Project Base Robot

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με Lego MindStorms EV3" κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο ρομποτικό πακέτο Lego MindStorms EV3 και κατασκευάσαμε ένα απο τα βασικά ρομπότ για να μελετήσουμε τα διάφορα ενεργά του στοιχεία.
Το κάθε παιδί να έφτιάξε το δικό του ρομπότ και στην συνέχεια το προγραμμάτισε.
Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία !!!

FastLearners - Project Base Robot

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με Lego MindStorms EV3" συνεχίσαμε τα βήματα μας στο ρομποτικό πακέτο Lego MindStorms EV3 και κατασκευάσαμε ένα ακόμη απο τα βασικά ρομπότ για να μελετήσουμε τα διάφορα ενεργά του στοιχεία.
Το κάθε παιδί να έφτιάξε το δικό του ρομπότ και στην συνέχεια το προγραμμάτισε.
Άλλη μια τέλεια μέρα στους FastLearners !!!

FastLearners - Project Lego SpeedCar

Mε τα παιδιά μας στο τμήμα "Ρομποτική με Wedo" κάναμε ένα αυτοκινούμενο όχημα για να μελετήσουμε την έννοια της ταχύτητας.
Το κάθε παιδί να έφτιάξε το δικό του ρομπότ και στην συνέχεια το προγραμμάτισε με την απλή γλώσσα οπτικού προγραμματισμού της Lego.
Περάσαμε όπως πάντα ΤΕΛΕΙΑ !!!

Συνδεθείτε μαζί μας!

Μέσα στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την αμεσότητα και το αίσθημα της απόλυτης υποστήριξης μέσα από τους FastLearners! Συνδεθείτε μαζί μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και παρακολουθήστε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας! Παράλληλα συζητήστε μαζί μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με την μελέτη σας, και βρείτε λύσεις σε όποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.